Верижна катастрофа с пет автомобила затрудни движението на АМ Тракия

...
Верижна катастрофа с пет автомобила затрудни движението на АМ Тракия
Коментари Харесай

Тежка верижна катастрофа на Тракия беляза голямото прибиране

Верижна злополука с пет автомобила затрудни придвижването на Автомагистрала „ Тракия ” на 100-ия км в посока София, оповестиха читатели на Клуб Z.

Произшествието е станало в 12.40 ч. на стотния километър в посока столицата, прецизират от Министерство на вътрешните работи Пазарджик. По първични данни са потърпевши три лица, които са контактни.

Според нашите читатели, към мястото са се отправили две пожарни, няколко патрулки, една кола за спешна помощ, " Пътна помощ "...

Това естествено обезпечи станалите типичен при сходни всеобщи прибирания - цели часове висене в " тапата ". Движението в последния от серията почивни дни се е правило единствено в спешната лента на аутобана, оповестява Нова тв.

Изпратена е дежурна група на районно управление (на МВР) – Пазарджик за осъществяване на оглед.

Според БНР още от обяд е претрупан трафикът по главните пътища и автомагистрали към огромните градове. От ранния следобяд по пътищата има и засилено полицейско наличие.

Очакван натоварен трафик още в преди обедните часове затруднява придвижването по път Е-79 в сектора сред Мездра и Ботевград. Там се построява и нов скоростен път, което в допълнение усложнява пътната конюнктура.

Натоварени са към този момент и входовете към столицата откъм автомагистралите " Хемус ", " Тракия " и " Струма ", както и по граничните пунктове " Кулата " и " Капитан Андреево ". Много българи се прибират, откакто са пътували до Гърция и Турция.

Много е претрупан трафикът и по път Е-79 и така наречен автомагистрала " Струма " край Симитли (след тежкия случай с рейс с македонски граждани стана ясно, че тя не е никаква автомагистрала, тъй като не дава отговор на нито едно условие и даже не е предадена с Акт 16, б.р.).

Придвижването от Банско до Симитли е мощно затруднено.

Още по-интензивно придвижване се чака в късните следобедни часове на деня. 

Повече от 700 екипа на пътна полиция ще контролират трафика в цялата страна, дадоха обещание от КАТ.

Същевременно продължава да тече и профилираната полицейска акция, която следи за извършители на пътя и водачи, ръководещи след приложимост на алкохол и опиати. От полицията оповестяват още, че най-честото нарушаване е превишаването на оптимално допустимата скорост. 
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР