Верижна катастрофа е станала пред хипермаркет „Лидл“ във врачанския жилищен

...
Верижна катастрофа е станала пред хипермаркет „Лидл“ във врачанския жилищен
Коментари Харесай

От последните минути: Верижна катастрофа пред „Лидл“ във Враца, трафикът е затруднен /снимки/

Верижна злополука е станала пред хипермаркет „ Лидл “ във врачанския жилищен комплекс „ Дъбника “, видя първо организация BulNews. Три коли са се нанизали една в друга, само че за благополучие потърпевши хора няма.
Инцидентът е отпреди минути. Лек автомобил „ Мерцедес “ с врачанска регистрация се движел в посока към града. На пешеходната пътека той спрял да пропусне пресичащи хора, същото направил и движещия се откъм гърба „ Сеат Алхамбра “. Зад тях обаче идвала врачанска „ Тойота “, лидерът се разсеял, не съумял да реагира на време и се блъснал в колата пред него.
От удара „ Сеат “-ът тръгнал напред и се блъснал в „ Мерцедес “-а, а „ Тойота “-та се качила на островчето, разделящо двете ленти, прескочила го и отишла в насрещното. Именно по нея са най-сериозните материални вреди, другите две коли са се разминали с по-леки провали. Те към този момент са преместени на паркинга на „ Лидл “, само че третата към момента е на мястото и затруднява придвижването по натоварената улица. Има и екип на полицията, който документира случая.
Съветваме водачите да минават с нараснало внимание.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР