Верижна катастрофа e станала на Цариградско шосе в София, съобщава

...
Верижна катастрофа e станала на Цариградско шосе в София, съобщава
Коментари Харесай

Верижна катастрофа на Цариградско шосе в София

Верижна злополука e станала на " Цариградско шосе " в София, оповестява bTV.
Около 10 автомобила са се сблъскали. Вероятната причина за пътния случай са огромните поледици по пътищата тази заран. До момента няма данни за потърпевши.
Денят стартира с минусови температури. В Западна и Централна България има условия за поледици.
Лошото време, съпроводено с поледица, мъгли и мразовит дъжд, провокира редица произшествия в страната.
Информация за пътен случай има и на Северна скоростна дъга по данни на bTV. В Благоевградска област камион е скъсал мантинела и е паднал от 5 метра.
Временно е лимитирано и придвижването на Автомагистрала " Струма " в посока Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата " (движение в една лента) и на Автомагистрала " Тракия " в посока София заради произшествия.
Поради култивиране на пътната настилка против замръзване е лимитирано придвижването в проход " Гълъбец ", път II-16 Нови Искър - Елисейна и по път I-6 Пирдоп - Елин Пелин.
От АПИ оповестяват, че всички машини са в цялостна готовност за разчистване на пътищата и сега настилките се обработват за придвижване при зимни условия.
Те приканват водачите да се движат с нараснало внимание по републиканските пътища поради мощно заледените пътни настилки в региона на София и Кюстендил в резултат на падналия мразовит дъжд и негативните температури.
Информация за настоящата пътна конюнктура в страната може да бъде получена от интернет страницата на АПИ - api.bg, както и на телефон 0700 130 20 в АПИ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР