Верижна катастрофа е станала на магистрала “Марица” при отбивката за

...
Верижна катастрофа е станала на магистрала “Марица” при отбивката за
Коментари Харесай

Извънредни новини за верижната катастрофа, блокирала "Марица" СНИМКА

Верижна злополука е станала на автомагистрала “Марица” при отбивката за Свиленград в посока Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево”, осведомят от Министерство на вътрешните работи. Причината е гъстата мъгла в региона, предава haskovo.live.

Катастрофата е станала към 10,30 часа. Кола с кърджалийска регистрация, в която са пътували мъж, две дами и две деца се удря в ремаркето на тир, който понижа, с цел да се пристрои вдясно на опашката.

Втората злополука става в миг, в който на място идва полицейски патрул и стартира да контролира придвижването. Друга кола не съумява да спре и се удря в различен тир от опашката. Шофьорът не е потърпевш.



Магистралата е затворена за краткотрайно за придвижване след пътния възел на Свиленград в посока Турция. Леките коли се пропущат през града по остарелия път за граничния пункт.

Пътуващите в тази посока по Автомагистрала „ Тракия “ товарни коли се отбиват още при Пловдив и Стара Загора. Мярката ще остане до почистване на пътното платно на мястото на случая, допълват от Министерство на вътрешните работи.

Полицията моли водачите да карат с нараснало внимание, с по-ниска скорост и с по-голяма отдалеченост.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР