Верижна катастрофа блокира трафика по международния път Е-79 между Мездра

...
Верижна катастрофа блокира трафика по международния път Е-79 между Мездра
Коментари Харесай

Жесток удар между автовоз, ТИР и кола блокира изцяло движението по Е-79 край Мездра


Верижна злополука блокира трафика по интернационалния път Е-79 сред Мездра и Ботевград, като провокира километрична колона.

Инцидентът е станал около 15.30 часа в региона на разклона за село Ребърково. Ударили са се лек автомобил " Ситроен ", автовоз и ТИР.

Шофьорът на колата, движещ се към Мездра, е навлязъл в платното за насрещно придвижване и се е блъснал челно в автовоз с пловдивска регистрация. След това в тях се блъснал турски ТИР, написа bulnews.

" Ситроен " -ът е ръководен от 58-годишен чиновник на АЕЦ " Козлодуй ". Той идвал от София и пътувал към централата. По първична информация, мъжът задрямал зад кормилото и по тази причина навлязъл в насрещното. Автовозът пътувал към Пазарджик, а турският камион се движел в посока Дунав мост 2, защото изпълнявал курс към Германия.

За благополучие при случая няма потърпевши. Водачите са прегледани от екипи на Спешна помощ, но не се е наложило никой от тях да бъде приет в болница.

Нанесени са обаче съществени материални вреди по транспортните средства. На място се прави оглед.

Трафикът по натоварения сектор от интернационалния път е напълно блокиран, образували са се километрични опашки от коли и в двете направления.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР