Веригата за детски играчки Хиполенд, която властите пощадиха след масирани

...
Веригата за детски играчки Хиполенд, която властите пощадиха след масирани
Коментари Харесай

След отклонено неприлично предложение: КЗК удари Хиполенд по сигнал на случаен клиент

Веригата за детски играчки " Хиполенд ", която управляващите " пощадиха " след масирани инспекции през септември, в този момент е глобена със 124 590 лева от Комисията за защита на конкуренцията (КЗК). Според формалното известие повода е заблуждаваща промоция, за която алармирал " инцидентен " клиент.

Собственикът на " Хиполенд " Мариян Колев съобщи пред Mediapool, че ще апелира решението на антимонополната комисия пред съда. Той означи, че " несъмнено, всичко това е инцидентно събитие от инцидентен клиент ", до момента в който всички се досещаме на отговора на въпроса за какво му е наложена тази санкция.

Мариян Колев е измежду малцината по-известни предприемачи, които намерено се ангажираха с идеята на гражданските митинги против държавното управление и основния прокурор.

В началото на септември той надигна глас против насилието над протестиращи по време на демонстрациите на 2 септември, като ", който за малко не ослепи сина му. Отговорът бе светкавичен-. Единственото нарушаване, което бе намерено тогава, бе противоречие от 9.60 лева, вкарани в компютъра от касиерката, само че незаписани в тетрадката.

Вероятно поради медийния звук, в това число засиления външен интерес към събитията в България, планово мероприятие на Междуведомствения координационен център за противопоставяне на контрабандата и надзор на рискови артикули към ГДБОП бе бързо прекъснато.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР