Веригата за бързо хранене McDonald`s временно затваря офисите си в

...
Веригата за бързо хранене McDonald`s временно затваря офисите си в
Коментари Харесай

McDonald's затваря офисите си в САЩ и съкращава служители

Веригата за бързо хранене McDonald`s краткотрайно затваря офисите си в Съединени американски щати тази седмица и се приготвя за съкращения. Тези дейности са част от по-широко преструктуриране на компанията, оповестява Wall Street Journal, цитирайки вътрешен мейл до чиновниците оттатък океана и до част от интернационалния личен състав на компанията.

В мейла управлението на McDonald`s моли длужителите да работят от у дома от понеделник до сряда, с цел да може виртуално да дава решения за личния състав. Все още не е ясно какъв брой чиновници ще бъдат съкратени.

Към момента са анулирани всички персонални срещи с продавачи и други външни страни в централата на компанията в Съединени американски щати.
 McDonald's увеличи цената на чийзбургера за първи път от 14 години
McDonald`s увеличи цената на чийзбургера за първи път от 14 години

Къде по света един Big Mac коства най-скъпо?

Веригата за бързо хранене съобщи през януари, че ще преразгледа корпоративните равнища на личен състав като част от обновена бизнес тактика, която може да докара до съкращения в някои области и разширение в други.

Миналата година McDonald`s усили цените на бургерите си в Европа и Съединени американски щати, поради възходящия напън върху разноските. Компаниите към момента са изправени пред увеличени разноски за гориво, заплати и съставки, като цените нарастват с най-бързия си ритъм от 40 години насам.

В началото на тази година редица интернационалните компании започнаха всеобщи съкращения на чиновници. Последният колос е Amazon, която на 21 март разгласи, че ще редуцира 9 000 работни места в световен мащаб, което ще е второто огромно редуциране на личен състав в историята.

От компанията обявиха, че съкращенията ще бъдат най-много в отдела на облачните услуги, реклама и звена за стрийминг онлайн в Twitch. Това се случва след повече от два месеца откакто Amazon разгласи, че има огромни проекти си за редуциране на личния състав, което ще засегне повече от 18 000 чиновници.
 Името се трансформира, любовта остава: Как ще се споделя наследникът на McDonald's в Русия?
Името се трансформира, любовта остава: Как ще се споделя наследникът на McDonald`s в Русия?

Каква е историята на веригата за бързо хранене в Русия
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР