Веригата за бързо хранене McDonald`s във Великобритания бе обвинена в

...
Веригата за бързо хранене McDonald`s във Великобритания бе обвинена в
Коментари Харесай

McDonald's увеличи калориите в бургерите, за да подкрепи спорта

Веригата за бързо хранене McDonald`s във Англия бе упрекната в безнаказаност, откакто в заведенията за хранене ѝ се появи новата линия от по-калориини бургери Signature, написа Daily Mirror. Колекцията Signature се състои от типичен бургер, който съдържа 698 калории, Пикантен с 635 калории и Барбекю със 782 калории. Това е със 35% повече калории, в сравнение с в Big Mac, в който има 508 калории. Също се оповестява, че в хамбургера BBQ от новата сбирка има 44 грама мазнини. Това на процедура съвсем два пъти повече, в сравнение с в Big Mac, в който има 25 грама мазнини.

McDonald's сътвори линията сандвичи Signature през 2017 година, след което върна още веднъж въпросните сандвичи по случай Купата на шестте народи по ръгби. Също по този начин компанията е спонсор на надпреварата, което протича от 3 февруари до 17 март.

McDonald's бе подложена на рецензии по отношение на това, че свърза стартирането на новата линия по-калорични бургери със спорта. Според американските специалисти, порциона на възрастен човек не би трябвало да надвишава 600 калории.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР