Веригата ресторанти McDonald`s в Беларус ще бъдат преименувани на Вкусно

...
Веригата ресторанти McDonald`s в Беларус ще бъдат преименувани на Вкусно
Коментари Харесай

В БЕЛАРУС: McDonald`s става Вкусно и точка

Веригата заведения за хранене " McDonald`s " в Беларус ще бъдат преименувани на " Вкусно и точка ", според договорка, оповестена, пет месеца откакто американската верига за бързо хранене напусна съдружника на Минск – Русия - поради нахлуването ѝ в Украйна, заяви " Reuters ", представени от Българска телеграфна агенция.

Това значи, че всичките 25-те ресторанта на компанията в Беларус, ръководени от локален лицензополучател, ще бъдат ребрандирани с новото име.

Под същото наименование действат в този момент и някогашните обекти на " McDonald`s " в Русия, които бяха закупени от локален оператор през месец май, откакто веригата реши да приключи бизнеса си в страната поради спора в Украйна.

" Поради обширни локални проблеми с доставките, към този момент не е допустимо нашият лицензополучател да продължи да работи в Беларус ", оповестяват от американската компания, като изясняват, че " вследствие на това лицензополучателят ще спре да носи името на " McDonald`s ", или да сервира нашето меню ".

Очаква се ребрандирането на беларуските заведения за бързо хранене да се случи в границите на " няколко седмици ". Дотогава те ще продължат да работят под името " McDonald`s ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР