Веригата планира да отвори поне още 5 обекта до края

...
Веригата планира да отвори поне още 5 обекта до края
Коментари Харесай

Нов Lidl в София отваря врати днес

Веригата възнамерява да отвори най-малко още 5 обекта до края на годината

Днес Лидл България отвори нов магазин в столичния квартал Дружба. Обектът се намира на бул. „ Искърско шосе “ 9Б и е 34-ият в град София.

Магазинът е ситуиран в непосредствена непосредственост до метростанция и жп гара Искърско шосе, против парк Дружба.
Най-новият Lidl магазин разполага с съвременна и просторна комерсиална зала от близо 1500 кв. м, както и с просторен паркинг със 119 паркоместа, които обезпечават на клиентите повече улеснение при извършването на покупки на обичаните им артикули за трапезата, дома и фамилията.

С откриването на новия магазин компанията способства и за облагородяване на околната инфраструктура и региона посредством създаване на улица с дължина 70 м, реорганизация на кръстовището на бул. „ Искърско шосе “ и бул. „ Кръстьо Пастухов “, както и на 7 спомагателни паркоместа наоколо. Веригата възнамерява и построяването на детска площадка с повърхност 260 кв. м и замяна на настилката сред бл. 513, бл. 514 и бл. 515 в квартала.

 Нов Lidl в София отваря порти през днешния ден

В деня на откриването Лидл България ще зарадва посетителите на новия магазин с редица изненади и преференциални оферти, а идващите две седмици – с атрактивни отстъпки на определени артикули. Всеки клиент, който пазари в новия магазин в квартал Дружба за най-малко 25 лева в интервала 14.03.-20.03.2022 година, ще получи ваучър за еднократна отстъпка от 50% за определени салами Dulano и млечни артикули Milbona. А пазарувалите през седмицата 21-23.03.2022 година на стойност най-малко 25 лева ще получат талони за еднократна отстъпка в размер на 50% за определени пици. Пълните правила на акцията могат да бъдат прочетени на www.lidl.bg/novmagazin.

С новия магазин обектите на Лидл България в страната са към този момент 111, като до края на годината компанията възнамерява да открие още най-малко 5 нови магазина. Чрез новите комфортни местоположения веригата цели да бъде още по-близо до своите клиенти, като им обезпечи спомагателни благоприятни условия за достъп до разнородни артикули от авансово селекциониран подбор и с присъщото за Lidl оптимално съответствие качество-цена.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР