Верига магазини T MARKET, част от „Максима България”, се включи

...
Верига магазини T MARKET, част от „Максима България”, се включи
Коментари Харесай

T MARKET подкрепи инициативата „Да споделим Великден!“

Верига магазини T MARKET, част от „ Максима България”, се включи в акцията „ Да споделим Великден! “, проведена от БЧК – Пловдив. Инициативата има за цел да призове хората и бизнеса да създадат своето малко подаяние на хранителни артикули в помощ на обществено уязвимите, изолираните и самотните.

„ Нашата работа се трансформира в задача и дружно с моите сътрудници осъзнаваме, че имаме голям ангажимент към обществото. Вярваме, че положителните образци ще доведат до още такива и сме уверени, че дружно ще се оправим във всяка компликация. Българският червен кръст е потвърдила се във времето филантропична организация и се веселя, че T MARKET подкрепя техни начинания. Нека на прага на празниците, които ни предстоят да си подадем ръка! “, разяснява Петър Павлов, общоприет шеф на ”Максима България”.

От T MARKET предлагаме да се подаряват дълготрайни пакетирани артикули: брашно, макаронени произведения, разнообразни консерви, леща, олио, захар, сол, ориз, захарни произведения. С част от събраните артикули ще се създадат хранителни пакети. БЧК – Пловдив ще се погрижи и за тези, които нямат опция да си сготвят сами. Хранителен пакет или топла храна – ще бъдат доставени до домовете на хората в потребност.

Кампанията е дейна от 19.04 до 27.04. Може да се запознаете и да се включите в акцията „ Да споделим Великден! “ в:

· T MARKET - ж.к. “Гагарин”, ул. “Огражден”

· T MARKET - бул. “Васил Левски” № 3, ет. 1, обект маг. 2

· T MARKET - ул. „ Шипка “ № 6

· T MARKET - бул. „ Александър Стамболийски “ № 33, вх. В, ет. –

Дарителството е част от цялостната политика за стабилно развиване, която „ Максима България “ разпростира. Компанията работи поредно по планове и начинания с съответен принос в интерес на най-уязвимите групи. В тези нелеки времена това се трансформира в съществена цел за веригата.

Допълнителна информация:

T MARKET участва на българския пазар от 2005 година, като за 15 години съумя да се трансформира в една от водещите вериги за хранителни артикули в България. Всяка година мрежата от магазини на компанията интензивно се разраства, а дружно с това се усилва и броят на разкриваните работни места. Към момента за компанията работят над 2 300 чиновници, трансформирайки T MARKET в един от най-големите работодатели в България.

Веригата супермаркети е част от литовската MAXIMA GRUPE, която е водач в търговията с бързооборотни артикули в Прибалтика.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР