Верига бензиностанции Феникс Петрол“ става на 10 години! По този

...
Верига бензиностанции Феникс Петрол“ става на 10 години! По този
Коментари Харесай

Зареди и спечели! Бензиностанции „Феникс Петрол“ организират томбола с много награди

Верига бензиностанции „ Феникс Петрол “ става на 10 години! По този мотив ще бъдат зарадвани многочислените клиенти на всичките 5 обекта в Северозапада. Организира се лотария, в която ще бъдат раздадени доста дарове. 
За да участвате е належащо да заредите най-малко 15 литра гориво, без значение какво, и да платите в брой или с карта. Можете да го извършите във всяка от бензиностанциите от верига „ Феникс Петрол “, две от които се намират във Враца, а останалите – в Бяла Слатина и селата Лесура и Якимово. След това би трябвало да напишете на касовата записка вашите имена и телефон за връзка и да я пуснете в специфичната кутия. 
Късметлиите ще бъдат изтеглени на 9 май, като събитието ще се излъчва онлайн в страницата на „ Феникс Петрол “ във фейсбук. Наградите, които ще бъдат раздадени, са: два фритюрника " Xiaomi ", две ръчни прахосмукачки и два броя компресора за гуми от същата марка, две безжични водоструйки, слушалки JBL и таблет " Samsung Galaxy A8 ".
По-честото зареждане на гориво в обектите на верига бензиностанции „ Феникс Петрол “ ви носи по-голям късмет да спечелите някоя от страхотните награди в томболата!
Заредете и спечелете с „ Феникс Петрол “!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР