Верея приема Дунав в мач от деветия кръг на Първа

...
Верея приема Дунав в мач от деветия кръг на Първа
Коментари Харесай

Преди Верея - Дунав - Първа лига



Верея приема Дунав в мач от деветия кръг на Първа лига. Двубоят е от 17:45 часа и може да го гледате по GONG PLAY и DIEMA, както и да го следите по Gong.bg

Новопривлеченият от Верея саудитец Хюсеин Абдул Гани може да стане едвам вторият полеви футболист, навършил 40 години, който записва мач в елита на България след Здравко Лазаров, който на същата възраст през март 2016 година игра за Монтана.

Георги Аргилашки (Верея) е един от четиримата вратари, играли като титуляри без промяна във всеки един от дуелите на своите тимове през сезона. Сред тях е и стражът на настоящия противник на старозагорци Дунав Станислав Антонов, а останалите са Благой Макенджиев (Пирин Бл) и Душан Перниш (Берое).

В предишния кръг против ЦСКА бразилският халф на Верея Елиаш за четвърти път през сезона влезе като промяна, 4 пъти той започваше като титуляр и 4 пъти бе заменян.

3:0 над Витоша в предишния кръг бе първа победа на русенци с 3 гола разлика през календарната 2017 година в 25-ия им турнирен дуел от февруари насам, както и най-убедителен триумф на градския стадион в Русе, откогато отборът се завърна в елита.

С 13 гола Мирослав Будинов е най-резултатният футболист на русенци, откогато те се завърнаха в елита, още 5 попадения му трябват, с цел да се подреди в клубния Топ 10 на стрелците за всички времена.

Голмайсторът на Втора лига през предишния сезон Димитър Георгиев (18 попадения за Локо Сф) към момента не е разкрил головата си сметка в елита след 7 мача за дунавци, в които едвам 2 пъти е започвал като титуляр.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР