Верея приема Ботев Враца в пореден мач от 32-ия кръг

...
Верея приема Ботев Враца в пореден мач от 32-ия кръг
Коментари Харесай

Преди Верея - Ботев Враца

Верея приема Ботев Враца в следващ мач от 32-ия кръг в родната Първа лига, само че домакините са считани за безапелационен новобранец в тази среща. Ако запише загуба, то това ще бъде 11-ата поредна в Първа лига, с което Верея ще " усъвършенства " антирекорда на Септември през сегашния сезон, който падна 10 пъти подред от 4-ия до 13-ия кръг в това число.

Същевременно Верея е някакъв фактор единствено и единствено поради вратаря си Кристиян Кацарев, който има 43 спасявания - приблизително по 8,6 на мач, като позволи 15 гола, приблизително по 3 гола.

Ботев Враца е от тимът в елита, който най-отдавна няма загуба в Първа лига - от 3-и март 2019-а година, когато загуби с 0:2 от Лудогорец в Разград. Оттогава до момента врачани имат 4 победи, 3 хикса в седем мача.

Реализиралият голът против Етър през предишния уикенд - Георги Вълчев, е на прага да запише мач №100 в елита от 19-и март 2017-а насам. Дебютът му бе за Нефтохимик при загубата с 1:4 от Литекс в Ловеч.

Нападателят Валери Домовчийски има шест гола за Верея, за който се състезаваше преди Ботев, и е на второ място във безконечната класация при реализаторите за тима. През този сезон Домо има седем гола за Ботев Вр.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР