Верея постигна втора поредна победа и общо осма за сезона,

...
Верея постигна втора поредна победа и общо осма за сезона,
Коментари Харесай

"Верея" надви "Етър" в последния мач от кръга в Първа лига

Верея " реализира втора поредна победа и общо осма за сезона, откакто надигра с 2:0 " Етър " в последния мач от 16-ия кръг на Първа лига. Тимът от Стара Загора се изравни с " Ботев " (Пловдив) с по 26 точки, като сега заема шестата позиция, с по-лоша голова разлика от жълто-черните.

Въпреки тежката финансова обстановка на " Трейс сцена " футболистите на Илиан Илиев изиграха мощен мач. В основата на триумфа беше капитанът Георги Андонов, който подаде и за двата гола на отбора си.

" Отговорихме по най-хубавия метод след серията от три следващи загуби, които имахме преди, а в този момент към този момент сме с две победи. Работихме добре през седмицата и се представихме мощно. Мачът беше прелестен, най-малко съгласно мен. Предстои ни мач с " Левски ", като можем да откраднем нещо там, стига съдийството да е обикновено ", сподели капитанът на " Верея ".

Първият гол в мача означи Валери Домовчийски в 26-ата минута. Нападателят приключи многоходова акция на отбора си и откри резултата в срещата. Преди гола нито един от двата тима нямаха превъзходство, само че " Верея " съумя първи да се възползва и с единствения си прецизен удар за първите 45 минути да поведе.

През втората част " Етър " опита да отговори, изнесе играта в предни позиции, само че не съумя да стигне до чисти голови положения. В 76-ата минута " Верея " вкара втори гол и предреши изхода от конфликта.

Андонов открадна топката след неточност на Йордан Апостолов, изведе Исмаил Иса самичък против вратаря и нападателят не сгреши, отбелязвайки първия си гол за " Верея ".

" Етър " остава на 11-ото място в класирането, а провалянето е трето следващо в посещение за тима от Велико Търново.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР