Верея победи Пирин като гост с 2:1 и продължава с

...
Верея победи Пирин като гост с 2:1 и продължава с
Коментари Харесай

"Верея" влезе в тройката, "Етър" записа равен в първия мач след смяната на Георги Иванов

" Верея " победи " Пирин " като посетител с 2:1 и продължава с отличното си показване от началото на сезона. Тимът от Стра Загора, който имаше финансови проблеми събра 19 точки и се изкачи на трето място в класирането преди " Левски " да изиграе своя дуел в понеделник.

Всичко най-интересно в дуела се случи сред 50-ата и 56-ата минута, когато паднаха и трите попадения. Георги Андонов изведе гостите напред, а пет минути по-късно Осман Балде удвои задатъка на " Верея ". В 56-ата минута прецизен за " Пирин " беше Аймен суда, само че нови голове не паднаха.

Срещата приключи с два червени картона, като за домакините беше изпъден Антон Костадинов, а за гостите два жълти картона получи Салим Бен Джемия.

Дебют за " Верея " направи новото попълнение Хюсеин Сюлеймани. Футболистът от Саудитска Арабия, който е на 40 години влезе от пейката след аления картон на сътрудника си.

В различен мач от съботната стратегия на Първа лига " Черно море " и " Етър " приключиха наедно 0:0. Варненци не съумяха да победят в първия си дуел след промяната на Георги Иванов – Гонзо, като проблемите им продължиха.

Тимът въпреки всичко спря серията си от четири следващи загуби – три в шампионата и една за Купата на България.

В дуела нямаше доста положения, само че гостите от Велико Търново показаха искания за неотсъдена дузпа. В 83-ата минута Румен Руменов падна в наказателното поле след конфликт с Хасани, само че реферът Никола Попов остана безгласен.

" Бяхме по-добри в 70 от 90-те минути. Липсваше ни обаче акуратност при последния пас. Може би повода е нервността в нашите играчи. Оптимист съм за идващите мачове с ЦСКА и " Левски ". Ще играем на върха на опциите си и ще се представим добре, имам възприятието, че ще спрем серията на ЦСКА ", сподели записаният като треньор на " Етър " Иван Вутов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР