"Верея" навакса два гола пасив и шокира "Ботев" (Враца) в

...
"Верея" навакса два гола пасив и шокира "Ботев" (Враца) в
Коментари Харесай

Наивен Ботев/Враца/ изпусна победата над Верея в Стара Загора

"Верея " навакса два гола пасив и шокира "Ботев " (Враца) в добавеното време на "Трейс Арена " за зрелищното тъждество 2:2 в първата среща от 12-ия кръг на Първа лига. Това бе първи мач в родния хайлайф след паузата поради националните тимове, а противниците си размениха по едно полувреме. През първото гостите преобладаваха и взеха два гола задатък посредством Валери Божинов (15) и Емил Стоев (20), само че след почивката Теофилис Корупис (53) понижи, а в последните секунди Антон Огнянов (90+3) донесе точката за домакините.
Гостите от Враца започнаха по-активно и разумно поведоха в резултата. В 15-ата минута Петър Александров бе изведен добре отляво, а вратарят Цинцарски бе излязъл много напред. Последва пас на Александров към Валери Божинов, който с глава се разписа за 0:1. По-малко от пет минути по-късно бранителите на "Верея " избиха топката след центриране от корнер, само че тя попадна в Емил Стоев, който от далечна отдалеченост не остави шансове за Цинцарски за 0:2. Секунди по-късно Емил Стоев направи сериозен пропуск от преференциална позиция.
Първата добра опция за "Верея " пристигна в 23-ата минута след шут на капитана Антон Огнянов, само че неопределено над вратата. Девет минути по-късно той даже вкара гол, който обаче не бе приет поради вдигнат байрак за засада. "Ботев " отвърна в 37-ата минута с рискова офанзива на Андреас Васев по дясното крило и центриране към Юлиян Ненов, който засече топката с глава и прати около вратата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР