Верея измъкна точка след здрав мач от 30-ия кръг на

...
Верея измъкна точка след здрав мач от 30-ия кръг на
Коментари Харесай

Срещата Верея - Ботев в СНИМКИ

Верея измъкна точка след здрав мач от 30-ия кръг на Първа лига /Първа шестица/ против Ботев Пловдив в Стара Загора. Домакините стигнаха до 2:2 против "канарчетата ", откакто съумяха да наваксат пасив от два гола и в последна сметка да се доберат до равенството.

"Златният жокер " на "жълто-черните " Стивън Петков откри резултата в 40-ата минута на срещата. Това е първото попадение на голмайстора на пловдивчани като титуляр и 11-ото му до момента през сезона. Жоао Пауло удвои за "канарчетата " в 57-ата минута, само че единствено три минути по-късно Венци Бенгюзов съумя да върне попадението и да възобнови интригата.

Окрилени от положителната инерция, старозагорци стигнаха и до изравнителния гол във вратата на Даниел Кайзер в 64-ата минута. Изпълнението на Денислав Станчев от отдалеченост пък бе повече от превъзходно.

В края на мача пък се стигна до съществени борби на терена, като пострадали се оказаха влезлия като запаса Йордан Минев, който единствено за няколко минути си създаде два жълти картона. Илиян Йорданов също изгоря, откакто към този момент имаше публично предизвестие в края на първата част. Така двата отбора приключиха дуела с човек по-малко на терена.

Вижте най-интересните моменти от срещата в нашата изложба!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР