Верея гостува на Левски в мач от 31-ия кръг на

...
Верея гостува на Левски в мач от 31-ия кръг на
Коментари Харесай

Преди Левски - Верея

Верея гостува на Левски в мач от 31-ия кръг на Първа лига. Двубоят е от 15:00 часа и ще се излъчва директно по DIEMA SPORT, както и онлайна на PLAY DIEMA XTRA и GONG PLAY. Също по този начин можете да го наблюдавате минута по минута на GONG.BG и онлайн по Дарик радио.

Наставникът на " сините " Делио Роси няма да може да разчита на две от основните си фигури в състава - Габриел Оберта и Серджио Буш. Двамата са осъдени и ще пропуснат срещата със старозагорци.

Лошите вести за " сините " обаче не стопират дотук. От клуба чакат да схванат какво наказване ще им бъде наложено след събитията по време на дербито с ЦСКА от 30-ия кръг на шампионата, приключило 2:2. Тогава жена служител на реда бе ранена от бомбичка, полетяла от Сектор " Б ". Ръководството на Левски осъди остро случилото се, след което се наложи потърпевшата да претърпи интервенция, защото е било засегнато окото ѝ. Първоначалните вести са, че няма заплаха зрението ѝ, само че предстоят още интервенции.

Иначе " сините " прекъснаха отрицателната си серия от 4 следващи загуби в шампионата.

Другата огромна вест към синия клуб е, че на 19-и август Левски провежда огромно събитие, с което ще уважи 75 години от рождението на легендата Георги Аспарухов. По информация на Gong.bg в Левски ще одобри аржентинския гранд Бока Хуниорс в София.

Що се отнася до отбора на Верея, старозагорци сложиха завършек на отрицателната си серия от пет следващи загуби, откакто измъкнаха точка от мача с Ботев, приключил при 2:2.

Илиян Йорданов ще пропусне мача поради наказване. Савио Нсереко пък разтрогна контракта си с клуба.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР