Верея 05 август 18:45 Левски Състав 21. Божидар Митрев -

...
Верея 05 август 18:45 Левски Състав 21. Божидар Митрев -
Коментари Харесай

Старите познайници отново един срещу друг: Верея - Левски


Верея

05 август 18:45

Левски
 Състав 21. Божидар Митрев - капитан 3. Димитър Пиргов 8. Антонио Вутов 13. Жорди Гомез 14. Мики Орачев 15. Роман Прохазка 9. Серджиу Буш 19. Милош Цветкович 25. Георги Ангелов 30. Нелуц Рошу 32. Габриел Обертан Треньор Илиан Илиев Асен Букарев Резерви 89. Николай Кръстев 6. Ивайло Найденов 7. Франсис Нар 10. Жуниор Мапуку 71. Васил Панайотов 75. Алекс Боримиров 99. Станислав Иванов
Отборите на Верея и Левски се изправят един против различен в мач от четвъртия кръг на Първа професионална лига. Според предварителните упования, успеха би трябвало да бъде за гостите от София, само че " лъвовете " сигурно няма да се дадат без пердах.

Заралии и левскари са си положителни познайници, като към момента са ясни спомените от епичния им бараж за влизане в Лига Европа, който бе решен след осъществяването на дузпи.

 Вижте всички обсъждани имена за треньор на Левски
Вижте всички обсъждани имена за треньор на Левски

Пауло Соуса и Робето Ди Матео също са били измежду разновидностите

Начело на домакините е Илиан Илиев, който след безславния си треньорски престой на " Герена " през 2012-а година, трансформира за себе си във фикс концепция тимовете му постоянно да играят на живот или гибел против " сините ". Няколко дни след впечатляващия триумф над Етър, Верея още веднъж ще би трябвало да се оправя без трима от главните си играчи - Иво Иванов, Салим Керкар и Милен Танев. Диригентската палка предстоящо ще бъде в ръцете на Жоро Андонов, който ще би трябвало да основава всичко по-интересно пред вратата на Митрев.

 Спас Русев приказва за Левски, Делио Роси и Авраам Грант
Спас Русев: За Грант Левски е " латентен колос ", Делио Роси е на стадиона съвсем цяло денонощие

" Отборът потегля по европейски път "

В знак на признателност за осъществения надвит гол против " болярите ", след титулярите се завръща Валери Домовчийски, който ще се опита да накаже един от някогашните си клубове.

В лагера на Левски е надалеч по-интересно. Очаквано за всички, Николай Митов бе освободен от поста си старши-треньор и на негово място бе назначен познатият италиански познавач Делио Роси. Дебютът му на скамейката обаче се отсрочва с една седмица, защото занапред ще се среща с качествата на " сините " футболисти. Поради този факт, през днешния ден гостите ще бъдат водени от помощника Асен Букарев, който ще резервира мястото си и в новия треньорски щаб.

 Илиан Илиев с 2 победи от 14 мача против Левски
Илиан Илиев с 2 победи от 14 мача против Левски

Най-драматичен бе триумфът с Локомотив (Пловдив)

Относно избора на титулярен състав - сигурен за мястото си в офанзива е Серджиу Буш. В днешната среща той ще бъде подпомаган от впечатляващото трио - Антонио Вутов, Жорди Гомез и Габриел Обертан. Иван Горанов и Давид Яблонски към момента не са подготвени за игра и на тяхно място още веднъж играят Мики Орачев и Георги Ангелов. Жуниор Мапуку остава на аварийна пейка, а любопитното е, че на нея Левски не разполага с нито един отбранителен състезател с изключение на вратаря Ники Кръстев.

През миналият сезон двата отбора изиграха един дуел на " Трейс Арена ", който бе извоюван от Левски с 0:1. Тогава единственото попадение беше дело на Антонио Аниете, а в този интервал треньор на столичани бе Елин Топузаков.

 Верея ще бори Левски с нов екип
Верея ще бори Левски с нов екип

Старозагорци го показват в мача против " сините "

Главен арбитър на срещата е Владимир Вълков от Пловдив, с помощници Георги Калудов и Румен Иванов. Събитията зад двете порти ще следят спомагателните помощник съдии Рюстем Карагарен и Димитър Михайлов. Делегат на БФС е Никола Джугански, а работата на реферите зорко ще следи Кольо Данев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР