Вердер Бремен победи Ханза Рощок с 3:0 в мач от

...
Вердер Бремен победи Ханза Рощок с 3:0 в мач от
Коментари Харесай

Младежки национал игра при класика на Вердер над Ханза

Вердер Бремен победи Ханза Рощок с 3:0 в мач от петия кръг на Втора бундеслига. В игра за домакините се появи младежкия национал на България Илия Груев, който престоя на терена 15 минути и се отличи със мощно включване. С триумфа си „ бременските музиканти “ сложиха завършек на отрицателната си серия от три следващи дуела във всички шампионати, в които не познаваха успеха.

Вердер бе по-активният отбор през първото полувреме, само че головите обстановки липсваха пред вратата на гостите. Домакините стигнаха до попадение в края на първото полувреме, когато отборът получи правото да извърши дузпа след ревизиране на противоречива обстановка с ВАР. Зад топката застана Марвин Дукч и с невъзмутим изстрел осъществя.

Домакините стартираха чудесно и втората част, когато още веднъж Марвин Дукч бе прецизен, възползвайки се от асистенция на Шмидт.

В 75-ата минута в игра за Вердер се появи Илия Груев, който се включи със мощни изяви. Домакините направиха резултата типичен надълбоко в добавеното време, когато Николай Рап бе прецизен. Така след триумфа Вердер се изкачи на седмата позиция в класирането с актив от осем точки, до момента в който Ханза е на 13-ото място с четири по-малко.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР