Вердер Бремен обяви, че Флориан Кофелд остава треньор на отбора

...
Вердер Бремен обяви, че Флориан Кофелд остава треньор на отбора
Коментари Харесай

Вердер гласува доверие на уж временния си треньор

Вердер Бремен разгласи, че Флориан Кофелд остава треньор на тима в обозримо бъдеще откакто се следи усъвършенстване върху играта, откогато той наследи уволнения Александър Нури.

Спортният шеф на "бременските музиканти " Франк Бауман съобщи, че "в Бремен са удовлетворени от забележимия прогрес на тима и той е подобен, какъвто са очаквали. Освен това те ще дадат задоволително време на Кофелд да продължи своята работа по проектите, които той има. Сега задачата ще бъде спасяването на Вердер от изпадане и по-късно още по-сериозното развиване на отбора ".

От клуба не дадоха ясна индикация за какъв период е подписан новия контракт и дали към този момент е подписан или ще стане ясно в околните дни и седмици. Първоначално Кофелд беше назначен до зимната пауза в Бундеслигата, само че евентуално връзките ще бъдат затвърдени с нов период и на хартия.

Преди да поеме мъжкия тим, 35-годишният експерт водеше тима до 23 години. Като ментор на мъжкия отбор има три победи, три загуби и едно тъждество и е тъкмо над местата на непосредствено изпадащите. /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР