Вердер Бремен допусна драматично поражение у дома с 2:3 срещу

...
Вердер Бремен допусна драматично поражение у дома с 2:3 срещу
Коментари Харесай

Леверкузен излъга Вердер и Илия Груев след петголов трилър

Вердер Бремен позволи трагично проваляне вкъщи с 2:3 против Байер Леверкузен в дуел от 24-ия кръг на немската Бундеслига. Титуляр за домакините беше българският национал Илия Груев, който остана на терена до 77-ата минута, когато противникът водеше с 2:1.

„ Бременските музиканти “ записаха осма загуба в последните 11 кръга в Бундеслигата, до момента в който „ аспирините “ стигнаха до четвъртата си победа в последните пет дуела.

След тъкмо половин час игра Марвин Дукш даде задатък на Вердер с прекрасен удар под гредата, само че единствено четири по-късно Митчъл Бакер изравни с може би още по-красиво осъществяване.

Леверкузен стигна до цялостния поврат в 56-ата минута, когато Джереми Фримпонг имаше шанс негов изстрел да рикошира в тялото на Никлас Щарк и да стане неспасяем за вратаря Иржи Павленка.

Адам Хложек с глава повиши на 3:1 за Байер в 83-ата минута, само че Никлас Фюлкруг понижи на 2:3 от дузпа в 86-ата и интригата се резервира до самия край.

В последна сметка Леверкузен удържа успеха и към този момент има 34 точки на деветата позиция, а след седмица ще одобри водача Байерн Мюнхен. Вердер и Груев остават са на 11-о място с 30 точки, с 10 повече от рисковата зона. За тях следва посещение на Борусия Мьонхенгладбах.

YEEEEEEEEEES
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР