Вердаско: Чака ме тежък мач срещу Беретини"Беретини е млад тенисист

...
Вердаско: Чака ме тежък мач срещу Беретини"Беретини е млад тенисист
Коментари Харесай

Вердаско: Чака ме тежък мач срещу Беретини

Вердаско: Чака ме тежък мач против Беретини
"Беретини е млад тенисист и съм го гледал единствено 1-2 негови мача. Знам неговия жанр на игра, знам, че мачът ще бъде сложен за мен и се надявам, че ще имам добър ден и ще съумея да победя", разяснява испанецът Фернандо Вердаско, откакто се класира за четвъртфиналите на София Оупънн през днешния ден, съобщи кореспондент на БГНЕС.

35-годишният Вердаско записа втора победа на българска земя, откакто се наложи над румънеца Мариус Копил с 6-2, 4-6, 6-1 за час и 44 минути игра. "Мисля, че в първия и третия сет разликата беше, че съумях да вкарам повече ретури в игра от него и да върша по-малко неточности от главната линия. Във втория функциите бяха разменени. В третия сет съумях да понижа грешките и мисля, че това бе главното. В края на втория сет бях малко сърдит, тъй като не се усещах добре, когато сервирах, пропусках доста първи сервиси. Изглеждаше, че той обръща мача, стартира да вкарва доста повече ретури, когато той закачаше мрежата, топката влизаше в моето поле, а за мен не беше по този начин. Аз се пробвах да давам най-хубавото от себе си и когато видиш, че от време на време нещата не зависят от теб, а от шанса, това те ядосва", разяснява след дуела испанецът.

Той показа упованията си и от идващия си противник Матео Беретини, който през вчерашния ден в профил лидера в схемата Карен Хачанов. "Той е млад тенисист и съм го гледал единствено 1-2 негови мача. Знам неговия жанр на игра, знам, че мачът ще бъде сложен за мен. Аз ще се опитам да правя моята работа, да играя своята игра, да играя на допустимо най-високо равнище. Както споделих, знам, че ще е мъчно и се надявам, че ще имам добър ден и ще съумея да победя", сподели Вердаско. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР