Вербална агресия и заплахи на централната улица в Приморско. В

...
Вербална агресия и заплахи на централната улица в Приморско. В
Коментари Харесай

Вербална агресия и заплахи в центъра на Приморско

Вербална експанзия и закани на централната улица в Приморско. В обществените мрежи Мария Кормева написа:

" След като се оплачеш от обслужване или качеството на храната в ресторант, шефът на обекта те чака да си платиш сметката и те настига на улицата, с цел да се саморазправя с теб. "
Снимка: bTV
Тя популяризира и видео в обществените мрежи, на което се вижда по какъв начин притежателят на заведение се държи жестоко и надменно с клиентите.

Според него обаче става въпрос за провокация от тяхна страна.
Снимка: bTV
" Бях извикан от моята щерка, която е шеф на заведението, с цел да спра клиенти, които вършат кавги. Те се показаха за държавни чиновници от ХЕИ, другият ми се представяше за някакъв бомбаджия, а третият - за политически деятел. Тези хора не желаеха да си платят сметката, а се получи по този начин, като че ли аз съм им потърсил сметка за нещо или е имало случай със сервитьора ", сподели притежателят Бисер Мавраганов.

Управителят на заведението и негова щерка Симона Мавраганова удостовери думите му.
Снимка: bTV
" Аз бях извикана от сервитьорката, която ми сподели, че не желае да обслужва повече тези хора, тъй като се държат нападателно. Отидох, с цел да попитам какъв е казусът, само че единият господин стана нападателен, издърпа ме на една страна и стартира да ме заплашва. Нямах време да отвръщам, с цел да извикам полиция, те ме предизвикаха и желаеха да ме унижат ", описа тя.

По думите на притежателите на заведението, видеото, публикувано в обществените мрежи, в действителност е снимано откакто проблематичните клиенти са били помолени да изоставен обекта, само че част от тях са се върнали наново.

Ответната страна отхвърли да застане пред камерата на bTV.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР