Вербална агресия и заплахи на централната улица в Приморско. В

Вербална агресия и заплахи на централната улица в Приморско. В ...

Вербална агресия и заплахи в центъра на Приморско


Вербална агресия и заплахи на централната улица в Приморско. В социалните мрежи Мария Кормева пише:

"След като се оплачеш от обслужване или качеството на храната в ресторант, управителят на обекта те чака да си платиш сметката и те настига на улицата, за да се саморазправя с теб."
Снимка: bTV
Тя разпространява и видео в социалните мрежи, на което се вижда как собственикът на заведение се държи грубо и арогантно с клиентите.

Според него обаче става въпрос за провокация от тяхна страна.
Снимка: bTV
"Бях извикан от моята дъщеря, която е управител на заведението, за да спра клиенти, които правят скандали. Те се представиха за държавни служители от ХЕИ, другият ми се представяше за някакъв бомбаджия, а третият - за политически деец. Тези хора не искаха да си платят сметката, а се получи така, сякаш аз съм им потърсил сметка за нещо или е имало инцидент със сервитьора", каза собственикът Бисер Мавраганов.

Управителят на заведението и негова дъщеря Симона Мавраганова потвърди думите му.
Снимка: bTV
"Аз бях повикана от сервитьорката, която ми каза, че не желае да обслужва повече тези хора, защото се държат агресивно. Отидох, за да попитам какъв е проблемът, но единият господин стана агресивен, издърпа ме на една страна и започва да ме заплашва. Нямах време да реагирам, за да извикам полиция, те ме провокираха и искаха да ме унижат", разказа тя.

По думите на собствениците на заведението, видеото, разпространено в социалните мрежи, всъщност е заснето след като проблемните клиенти са били помолени да напуснат обекта, но част от тях са се върнали повторно.

Ответната страна отказа да застане пред камерата на bTV.

Източник: btvnovinite.bg