Венцислава Тафкова едва дочака да махне короната на Мис България,

...
Венцислава Тафкова едва дочака да махне короната на Мис България,
Коментари Харесай

"Мис България" 2020 е бясна, сравниха я с травестит: "Пожелавам на всички да изглеждат така"

Венцислава Тафкова едвам дочака да махне короната на " Мис България ", с цел да изпълни пазвата с няколко кубика. Резултатите ги виждаме постоянно в Instagram, само че не това е значимото.

Носителката на купата най-красива българка за 2020 година, избесня на стори в Instagram. Причината - извънредно незнаен роден таблоид определил, че Тафкова приличала на травестит в годините преди интервенциите. От своя страна Тафкова съобщи, че пожелава на всички да наподобяват по този начин, както тя преди корекциите.

Виж още: Райски газ и алкохол: Дениз Хайрула, Габи и още девойки дишат рисковото вещество на инат на държавата 

Да обобщим - миската има силиконов бюст, както и хиалурон в устните. Без второто нито една оборотна БГ моделка, певица и инфлуенсърка не може. Няма значение, че манекенките на " Victoria's Secret " залагат на естественото и натуралното, както и множеството мацки от състезанията за хубост в по-развитите страни.

Виж още: Цвети се оплака от Криско: Певецът не пипвал нищо вкъщи 

Ориенталското въздействие обаче се усеща извънредно мощно по нашите географски ширини, което до известна степен изяснява желанието на толкоз млади девойки да пълнят джуките си. Понякога е деликетно и красиво, само че от време на време... е, имаме задоволително неприятни образци. Дори Моника Валериева неотдавна сподели, че съжалява за корекцията на устните си. При нея обаче няма хиалурон, а силикон, който не може да бъде премахат елементарно без оперативна интервенция.

Мис Тафкова обаче се наскърбява елементарно, тъй като другояче никой не би схванал, че е наречена " травестит " в жълт уебсайт. Е, самата тя направи новината известна, придавайки ѝ значимост в личното си стори в Instagram, където я следват близо 30 хиляди индивида. 

Виж още: След раздялата: Тита хубавее и хубавее! Пак я упрекнаха, че прекалява с Photoshop-a

Изображение: https://www.instagram.com/vencislavatafkova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР