Венцислава Тафкова е на 21 години, от Пловдив. Наскоро тя

...
Венцислава Тафкова е на 21 години, от Пловдив. Наскоро тя
Коментари Харесай

Мис България 2020: Липсват контактите и заведенията

Венцислава Тафкова е на 21 години, от Пловдив. Наскоро тя стана победителка в състезанието за хубост " Мис България ". Учи туризъм в Нов български университет. Занимавала се е професионално с съвременен балет, само че най-голямата й пристрастеност е модата. Зад гърба си има няколко извоювани състезанието за хубост. Това нейното малко, само че съдържателно изявление за " ".

- За младеж като вас несъмнено е мъчно да е в изолираност поради наложените ограничения против вируса, продължаващи към този момент съвсем година. Липсват ли ви социализацията, заведенията, срещата с другари?

- Липсват ми, несъмнено. Може би на всеки младеж му липсват контактите и заведенията. Това да пиеш кафе с приятелки или да излезеш на вечеря съгласно мен липсва на всички ни, само че това не е най-важното на този стадий. Важното е да сме живи и здрави, ние и околните ни хора, и да съживим бизнеса си.

- Как протича един ваш ден в изолираност?

- В работа, когато е хубаво времето, упражнявам на Гребната база в Пловдив с моята другарка и премислям бъдещи планове.

- Какво ви лиши изолацията и какво ви даде?

- Семейството ми се занимава с туризъм, изолацията и карантината унищожи туристическия бизнес. Донесе ми повече време с околните ми хора и приятелите ми.

- Вие подкрепяте ли удължаването на изключителното състояние, за каквото много хора упорстват?

- Не поддържам удължаването на ограниченията, тъй като считам, че доста хора изгубиха работните си места и нямат приходи. За да сме здрави, би трябвало да сме спокойни душевен, тъй като стресът отключва доста заболявания.

- Как протича онлaйн образованието в университета, имате ли усложнения, по какъв начин минават изпитите? По-качествено ли е онлайн образованието, в сравнение с присъственото?

- Обучението ми в университета през цялото време е онлайн, такава ми е специалността. При мен нищо не се е трансформирало по отношение на образованието.

- Как и с кого прекарахте последните огромни празници - Коледа и Нова година?

- Празниците ги прекарах в стеснен фамилен кръг с най-близките хора и мои приятелки.

- Какви блага получихте?

- Получих доста и разнообразни неща, само че аз обичам повече да върша дарове, в сравнение с да получавам.

- На какво ви научи сложната за всички 2020 година?

- 2020 година ми лиши доста, само че ми даде двойно повече. Годината ще я запомня единствено с хубаво, научих се да оценявам по-малките неща в живота, да бъда признателна и да оценявам здравето на мен и фамилията ми! Освен това ме научи да не върша проекти, тъй като нищо не се случва по проект и нищо не е несъмнено. Ще върша това, което зависи от мен, и ще се веселя да осъществявам доста мои хрумвания.

- Има ли изясненост към този момент по отношение на провеждането на " Мис Планет 2020 ", който би трябвало да се организира тази година?

- Яснота за " Мис Планет 2020 " към момента няма заради ситуацията в целия свят. Запозната съм, че ще е в Русия през есента.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР