Венцислав Мицов бе приет в Александровска болница с COVID-19 вчера,

...
Венцислав Мицов бе приет в Александровска болница с COVID-19 вчера,
Коментари Харесай

Венци Мицов за тежкото му състояние с COVID-19

Венцислав Мицов бе признат в Александровска болница с COVID-19 през вчерашния ден, а самият показа, че се усеща добре и разкри повече за положението си.

Ето какво показа музикантът в профила си във Фейсбук:

" Исусе, какви неща прочетох за постъпването ми в болница... Чак си оплаках самичък себе си. Не бе, споко, не съм заумирал. Тази заран да вземем за пример нямам температура, сатурацията ми е 99.

Единственото, което не е напълно ОК е, че нямам вкус. Но това също си има своите прерогативи - нуждая се да смъква някое кило.

Та не знам по какъв начин това кореспондира с “Мицов в тежко положение в Александровска ", но ей на - тежкото положение написа статус.

Ще се преборим с тая гадина, споко. С създателите на заглавия в уеб страниците обаче няма да успеем да се преборим. За там антибиотиците не оказват помощ.

Иначе лекуването ми е с два типа антибиотици - цефалексин и доксициклин (тоя май и за трипер го даваха), вечер получавам великодушна доза Ремдасивир, по 4 инжекции в корема всеки ден (противосъсърващ медикамент), колхицин, антистенокардин.

Нещата са ОК, виждам положително на обстановката (нали съм с положителен PCR).

А след това, когато теста стане отрицателен, ще се извърша с негативизъм.

А в този момент ви оставям. Отивам да се разходя... до тоалетната в коридора, че другаде не пускат. "

Исусе, какви неща прочетох за постъпването ми в болница...Чак си оплаках самичък себе си. Не бе, споко, не съм заумирал....
Posted by on
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР