Венцислав Маринов пое ролята на Изпълнителен директор на водещата компания

...
Венцислав Маринов пое ролята на Изпълнителен директор на водещата компания
Коментари Харесай

Венцислав Маринов е новият Изпълнителен директор на „Софарма Трейдинг“ АД

Венцислав Маринов пое ролята на Изпълнителен шеф на водещата компания по доходи в бранша на грижата за здравето в България „ Софарма Трейдинг “ АД. Това се случи на 25 ноември 2021 година след, откакто той бе определен и за член на Съвета на шефовете от Общото заседание на акционерите на компанията.

Венцислав Маринов е експерт с повече от 15 години опит в бранша на грижата за здравето. Той е част от екипа на Софарма Трейдинг от самото основаване на компанията и е заемал разнообразни управнически позиции, измежду които Заместник Изпълнителен шеф, Изпълнителен шеф „ Търговия на едро “, Финансов шеф, Директор „ Изпълнение на корпоративната тактика “ и други. Познава в подробност бизнеса, процесите и интервенциите на компанията, като е отговарял за развиването и имплементирането на тактиката на Софарма Трейдинг. През 2019 година господин Маринов поема ролята на Изпълнителен шеф на втората найголяма верига аптеки в България, ръководеща марките SCS, Санита и Сеiba, която в следствие е добита от Софарма Трейдинг.

Венцислав Маринов има дълбоки знания във финансите, интервенциите, покупко-продажбите по сливания и придобивания, ръководството на бизнес процеси и други. Той е и магистър по „ Корпоративни финанси “ от Стопанската академия „ Д. А. Ценов “.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР