Венцислав Гюзелев е поредното ново попълнение на ЦСКА 1948.Роденият в

...
Венцислав Гюзелев е поредното ново попълнение на ЦСКА 1948.Роденият в
Коментари Харесай

Венцислав Гюзелев отказал оферта от чужбина, за да играе в ЦСКА 1948

Венцислав Гюзелев е следващото ново попълнение на ЦСКА 1948.

Роденият в Пловдив нападател за последно се подвизаваше във Втора лига с екипа на Марица (Пловдив), а през сезон 2016/17 означи 31 попадения за клуба. Той взе присъединяване в три от предсезонните контроли на " алените " и даже съумя да се разпише в последния мач против Кариана (3:1).

" Чувствам се прелестно в ЦСКА. Ще дам всичко от себе си, с цел да оказа помощ на отбора да влезе в елита. Убеден съм, че и другите момчета в отбора ще покажат класата си ", съобщи 24-годишният футболист по време на формалното си показване с алената фланелка.

" Имах оферта да играя в чужбина, само че щом разбрах за предлагането от ЦСКА, въобще не се замислих дали да приема ", показа пловдивчанинът. Той е младеж на локалния Ботев и е роден през 1994 година.

“Във Втора лига се играе доста бърз и силов футбол. Сезонът ще бъде доста забавен. Играл съм против някои от момчетата в тима и това ще помогне за акомодацията ми”, сподели още Гюзелев.

“Конкуренцията в тима е убийствена и това може единствено да ме радва, тъй като по този начин ще се разпределям не на 100, а на 1000 процента”, даде обещание младият играч.

“На почитателите искам да са здрави, с цел да могат да са до нас във всеки мач, а на себе - да нямам травми и да демонстрирам цялостния си капацитет, когато получа късмет за изява”, приключи новият нападател на ЦСКА 1948.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР