Венцислав Бонев никога не е искал да става треньор. Това

...
Венцислав Бонев никога не е искал да става треньор. Това
Коментари Харесай

Венцислав Бонев: В Марек започнах всичко от нулата, не съм искал да ставам треньор

Венцислав Бонев в никакъв случай не е желал да става треньор. Това сподели самият 40-годишен бранител и някогашен футболист на Витоша (Бистрица) в " Студио Дерби ".

" Президентът на тима ме повика и ми предложи да поема Детско-юношеската школа на отбора дружно с други две момчета, които ще ми оказват помощ. Ще бъда координатор на школата на Витоша. Смятам, че ще ми е забавно и желаех да се занимавам с такова нещо след футбола. Никога не съм желал да ставам треньор.
 Снимка 502453
Източник:

В Локомотив (София) концепцията ми беше да се наложа в първия тим и да вървя след стъпките на татко ми. Когато станах на 23 години, обаче имаше и едно леко отчаяние, откакто ми завърши първия професионален контракт. Не бях впечатлен от идващото предложение и взех решение да напусна.

След една година съжалих, че съм напуснал, само че по-късно разбрах, че е било за положително. В Марек започнах като че ли от нулата. Бях си основал мнение, че надали не Локомотив не може без мен, само че по-късно разбрах, че съм се залъгвал ", приключи Бонев.
 Официално: От СТК анулираха всички резултати на Витоша (Бистрица)
Официално: От СТК анулираха всички резултати на Витоша (Бистрица)

" Отборът не се позволява до присъединяване в шампионата за купа България и се смята за изпаднал от Втора лига "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР