Венци Венц се върна при майката на детето си, видя

...
Венци Венц се върна при майката на детето си, видя
Коментари Харесай

Венци Венц се върна при майката на детето си

Венци Венц се върна при майката на детето си, видя Hotnews.bg, откакто изкара любовна случка около Свети Валентин. Музикантът, който от дълго време съобщи, че не е моногамен, заживя с танцьоркара Деа Ангелова при започване на година. Въпреки новата си обич с майката на щерка си Агуая – Мелани, рапърът остана в положителни връзки, даже призна, че двамата са другари.

"Не имам вяра, че стандартът "мъж и жена " би трябвало да съществува в моята действителност ", изясни преди време дуетната половинка на Павел и добави, че избира в връзките с половинката да няма неистини. "Предпочитам да не съм от тези мъже, които споделят: "Ти си всичко за мен, ти си дамата на живота ми " и след 2 години примерно да изчезнат, както е направил моят татко ", изяснява житейската си философия водещият на „ Гласът на България”.

С днешна дата обаче той още веднъж е компактно в компанията на Мелани и детето им, а фамилията употребява по-слабите ограничения след дългата карантина и предприе разходки из планините на България, до момента в който Павел и неговата половинка се любуват на морето на юг.

„ Има моменти в живота, в които даже и небето желае да падне на главата ти, с цел да те откаже да продължаваш да дерзаеш. Тогава фокуса върху най-важните неща ти дава сили, с цел да се опънеш даже на вселенските закони! Трябва единствено да се съсредоточиш върху яркия лъч светлина пробиващ облаците”, показа Венц Венц в обществените мрежи. Той разгласява и фотография на Мелани и Агуая с многозначителното заглавие „ моите цветя”.

фотоси:инстаграм венци венц
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР