Венци Венц се доказа като пълна издънка и в личен,

...
Венци Венц се доказа като пълна издънка и в личен,
Коментари Харесай

Срам за всички бащи! Провалът Венци Венц, когото дори Pavell не успя да изтърпи, направи нещо недопустимо с щерка си Агуая

Венци Венц се потвърди като цялостна издънка и в персонален, и в професионален проект. Рапърът е единствено на 35 година, а към този момент има два провалени брака зад тила си. От всеки има по едно дете, с цел да се прави на огромен татко.

Оказва се обаче, че Венцислав Чанов е безспорен неуспех като татко. Само безконтролен баща ще заведе 4-годишното си дете на дискотека. Именно това е сторил Венци.

При първата му независима изява след разпадането на дуета му с Павел Николов дребната Агуая е била в нощния столичен клуб, където едвам не припаднала от боязън. Докато баща й бил на сцената, токът спрял за 10 минути, което стресирало момиченцето.

Достатъчно стресиращо за едно толкоз малко дете е да попадне в задимена и шумна конюнктура, каквато безспорно е тя в един нощен клуб. Това прави тотално безконтролен бащата на момиченцето, което след няколко дни ще навърши 5 година

Венци Венц се проваля във всичко, което стартира. Двата му брака бяха толкоз къси, че някои даже не схванаха, че е сменил дамите. И от двете има по една щерка, само че единствено се прави на грижлив баща, а истината е напълно друга.

Преди месец се случи и различен огромен неуспех на Венци, този път в професионален проект. Той се раздели с Pavell след 10 години дружно на сцената. Говори се, че на Павката му писнало от нелепостите на Венц, който пък бил с отвратително разглезен темперамент и имал навика да се прави на популярен.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Венци Венц
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР