Венци Мицов Снимка: фейсбукВенци Мицов, фейсбукАко кметът Терзиев наистина получава

...
Венци Мицов Снимка: фейсбукВенци Мицов, фейсбукАко кметът Терзиев наистина получава
Коментари Харесай

Венци Мицов: Ако кметът Терзиев наистина получава 1 лев заплата, съветниците ще бачкат за няколко стотинки – задава се неосоц с елементи на Паоло Коелю

 Венци Мицов Снимка: фейсбук

Венци Мицов, фейсбук

Ако кметът Терзиев в действителност получава 1 лев заплата, съветниците ще работят за няколко стотинки, тъй като, да, тъкмо по този начин – заплатите на съветниците са % от заплатата на кмета. По мое време чистото заплащане до консултант след удръжки беше 1080 лв., сиреч, преди удръжките е била към 1350 да кажем.

Освен тях обаче съветниците имат към 500 лв. за разноски (по мое време беше така). Те са или за наем на офис, или за някакви там материали, или за сходни неща.

Ся, няма да ви споделям, че да работиш като консултант, да те псува цялостен град, да заемаш непопулярни позиции, да четеш голямо количество отчети и по този начин нататък и всичко това за 50 стотинки на месец – за вас не знам, но за мен това е безумие на квадрат.

Напротив – съгласно мен се постанова да бъде вдигната фрапантно заплатата на кмета и респективно на съветниците. Но те си знаят, аз единствено споделям какво ми се коства, че се задава.

Задава се неосоц с детайли на Паоло Коелю.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР