Венцеслав Стефанов даде интервю пред Sportal, в което , но

...
Венцеслав Стефанов даде интервю пред Sportal, в което , но
Коментари Харесай

Босът на Славия не пожали и пловдивските грандове, Бербатов също си мина по реда

Венцеслав Стефанов даде изявление пред " Sportal ", в което , само че не пропусна да изкаже своето мнение и във връзка с двата пловдивски гранда - и .
Босът на Славия попита за какво страната е дала милиони за игрища на едни, а на другите не:
" Откъде-накъде страната даде куп милиони на пловдивските Ботев и Локомотив? Защо? Да им се създали стадионите! Добре, а на другите тимове? Откъде-накъде запитвам! На Славия нито 1 стотинка, а на Ботев 20 милиона - това какво е? Аз не желая да ми дават парите на мен, а да дойдат и напряко да изградят нещо. Хайде! Ние, останалите клубове, ядем доматите с колците ли? Много е елементарно по този начин ", сподели Стефанов и още веднъж отново косвено загатна Димитър Бербатов:
" Много е елементарно и да се дава обещание. Като оня дето дава обещание и някои клубове мислят, че като седне в креслото в Бояна, ще потекат реки от благополучие. Продължавам да ги очаквам за обществен дебат. Страхуват ли се? Готов съм да седна пред камера против всички, цялата им бригада - адвокатчето, кандидат-министъра, трите катъра. Да идват - имам въпроси, които желая да им задам. Стига са се крили ".
Преди броени дни Димитър Бербатов излезе с видеообръщение, в което разгласи, че нов Конгрес в БФС ще има и !
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР