Венсан Руе, Inetum (вляво) и Идан Харел, Do IT Wise

...
Коментари Харесай

Сделка на Inetum и Do IT Wise създава глобален лидер в корпоративните услуги


Венсан Руе, Inetum (вляво) и Идан Харел, Do IT Wise оповестиха стратегическа договорка
(снимка: Do IT Wise)

Доставчикът на цифрови услуги и решения Inetum разгласи придобиването на Do IT Wise – консултантска компания, един от най-големите самостоятелни сътрудници на ServiceNow в Европа, със статут на “Elite” сътрудник.

Do IT Wise специализира в предлагането на професионални услуги, които подкрепят цифровата промяна на бизнеса посредством стратегически съвещания, внедряване, образование и поддръжка на облачната платформа ServiceNow.

Inetum, от своя страна, дава на клиентите поддръжка в ръководството на осведомителните системи. Очаква се стратегическото придобиване на Do IT Wise да способства за осъществяване на проекта за напредък на Inetum, защото ще разреши на групата да ускори своите позиции в предлагането на ServiceNow на всички пазари, на които оперира.

Комбинацията от услуги и опит на Inetum и Do IT Wise ще сътвори нов световен водач в региона на ръководството на корпоративните услуги и дигитализацията, който се възползва от синергията сред експертизата на Do IT Wise в правенето и ръководството на цялостни решения в платформата ServiceNow и развиването на нови посоки за групата в ServiceNow (напр. Low code/App Engine).

ServiceNow е облачна платформа за автоматизация на работния развой, която разрешава на фирмите да подобрят своята оперативна успеваемост посредством усъвършенстване и автоматизиране на рутинните работни процеси и приложения без код (No-code applications).
още по темата
Do IT Wise се утвърди като водещ сътрудник в предлагането на ServiceNow в Европа, с фокус върху DACH (Германия, Австрия, Швейцария), Бенелюкс, Обединеното кралство и скандинавските райони, с потребителска база от местни и интернационалните компании.

С придобиването Inetum уголемява опциите си да поддържа платформата ServiceNow с по-добра експертиза и потвърден действен потенциал. Като част от стратегическия си проект UPSCALE25, компанията в допълнение укрепва дълготрайното си партньорство със ServiceNow в световен мащаб, разширявайки обсега на практиката си до всички 26 страни, в които оперира.

В същото време, групата открива ново дейно и конкурентно звено в България, което в допълнение ще форсира развиването ѝ на база на опита на добитата компания, разяснява договорката Венсан Руе, ръководител и основен изпълнителен шеф на Inetum Group.

Do IT Wise, основана в България, е най-силният самостоятелен сътрудник на ServiceNow, основан в Източна Европа, с планове за промяна на бизнеса на клиентите посредством платформата ServiceNow. “Присъединявайки се към Inetum, ние виждаме невероятна опция да разтеглим нашата потребителска база като предлагаме услугите си на клиентите на групата и да удвоим растежа си за по-малко от 3 години ”, сподели Идан Харел, основен изпълнителен шеф на Do IT Wise.

“Синергията в нашето портфолио, опит и пазарно наличие са обилни и ни слагат в позиция да осигурим още бизнес изгоди на всички заинтригувани страни”, добави Марин Маринов, основен шеф „ Продажби и услуги” в Do IT Wise.

Компанията има опит с сполучливи планове във всички индустриални вертикали, с необикновен акцент върху телекомуникациите, доставчиците на услуги, банковите и финансови услуги, превоза и производството.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР