Венсан Касел и Тина Кунаки са една от най-горещите светски

...
Венсан Касел и Тина Кунаки са една от най-горещите светски
Коментари Харесай

Венсан Касел с невероятен жест към своята любима жена

Венсан Касел и Тина Кунаки са една от най-горещите всемирски двойки. Двамата непрестанно си демонстрират любовта един на различен, като вършат това с разнообразни дребни и огромни жестове. 

Точно това направи напълно скоро Венсан, който показа този жест собствен жест към Тина в Инстаграм. На фотографията виждаме гърба на артиста, а на него има нова татуировка, която е напълно отдадена на Кунаки. На гърба му е изписано името на Тина и акростих на френски. 

Виж още:

" Права си. Настоявай. Не ме слушай. Любовта е на първо място ", гласи посланието, което Касел е избрал да посвети на своята нежна половинка. Припомняме, че Касел и Кунаки подписаха брак на скромна гала в южните елементи на Франция през 2018 година Двамата прекарват доста време в Бразилия. Двамата имаха връзка две години преди да сключат публично брак. Това е втори съюз за Венсан, който преди този момент бе женен 20 години да Моника Белучи, с която имат щерка.

Откакто е с Венсан, вниманието към Тина се ускори доста и името на модела стартира да се появява постоянно в медийното пространство. Тъй като младата майка е съсредоточена в грижата за дребната си дъщеричка, не дава чести изявленията, въпреки и да я виждаме постоянно по изявления в Инстаграм, където е дейна.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/vincentcassel/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР