Венсан Касел и Тина Кунаки не пропускаха да демонстрират публично

...
Венсан Касел и Тина Кунаки не пропускаха да демонстрират публично
Коментари Харесай

Жената, с която Венсан Касел замени Тина Кунаки

Венсан Касел и Тина Кунаки не пропускаха да показват обществено какъв брой влюбени са един в различен. Дали ще се появят на фешън събитие, на кинопремиера или просто ще споделят свои общи фотоси в обществените мрежи - те постоянно изглеждаха доста привързани.
 Тина Кунаки е секси и без Венсан Касел
Тина Кунаки е секси и без Венсан Касел

С кого почива френската хубавица

Затова е в действителност беше изненадващо да разберем за зародилите се съмнения за раздялата им преди няколко месеца. Повод за това даде и самият Венсан, който изтри всяка снима на Тина от своя Instagram. Да не загатваме, че от няколко месеца двамата на никое място не са засичани дружно. 

По всичко проличава, че Венсан Касел вече има и нова жена до себе си, която поразително доста наподобява на някогашната му половинка. Това е 27-годишната Нара Баптиста, която (колко изненадващо) е модел от бразилски и австралийски генезис. В поддръжка на твърденията за хипотетичния им флирт, идват поредица от сторита, разменени сред двамата в Instagram и някои фотоси, и видеоклипове, на които ги виждаме заедно в Рио де Жанейро.

За момента няма публично удостоверение от директно забърканите, само че в обществените мрежи двамата наподобяват доста близки или най-малко това предполагат емотиконите с дребни очи във формата на сърце, които те посвещават един на различен. Касел и красивата бразилка също участваха дружно в събитие в Рио де Жанейро и бяха увековечени в фотоси, до момента в който се забавляват един до различен по време на празненство в Renascença Clube - асоциация, която разпространява културни събития на чернокожата общественост. Също по този начин в обществените мрежи Нара публикува серия от селфита, съпроводени с надпис " Твоя ", на което Касел отговоря на португалски: " Твой ".

Кой е Нара Баптиста

Нара Баптиста е на 27 години, работи като модел и взе участие в изданието на Мис Вселена Австралия  през 2020 година Тя има бразилски и австралийски генезис, което ясно се вижда от физическите й характерности, като тъмните й дълбоки очи или дългата й гарванова коса. В Instagram профила ѝ можем да забележим фрагменти, които демонстрират някои нейни секси фотоси или по какъв начин се забавлява в компанията на нейни другари и фамилията. Освен това моделът постоянно споделя и дълбоки размишления за живота си.  " Как мога да бъда толкоз жестока към себе си, когато върша най-хубавото, на което съм способна ", гласи един от последните постове в профила ѝ.

Естествено, няма по какъв начин да не забележим физическата аналогия сред Нара Баптиста и Тина Кунаки - някогашната брачна половинка на Касел и връстничка на новата жена в живота на артиста. Венсан и Тина се ожениха през август 2018 година, само че връзката им завърши ненадейно след " миг на дълбока рецесия ", както Daily Mail заяви през април. Двамата имат щерка на име Амазони. Причините за раздялата им за момента остават незнайни.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР