Венецуелският президент Николас Мадуро заяви вчера, че САЩ са се

...
Венецуелският президент Николас Мадуро заяви вчера, че САЩ са се
Коментари Харесай

Мадуро се надсмя над санкциите на САЩ срещу петролния и газов сектор на Венецуела

Венецуелският президент Николас Мадуро съобщи през вчерашния ден, че Съединени американски щати са се " простреляли и в двата крайници ", като са наложили още веднъж петролни наказания на страната, и разгласи подписването на нови контракти за рандеман на газ и нефт, съобщи Агенция Франс Прес.

" Господин президент Байдън, считам, че направихте сериозна неточност, простреляхте се и в двата крайници ", сподели Мадуро на среща в Каракас с служащи от държавната петролна компания " Петролеос де Венесуела " (Petroleos de Venezuela).

" Опитвайки се да ни навредите, вие вредите двойно на себе си, тъй като Венецуела ще продължи по пътя си и никой няма да ни спре ", уточни венецуелският президент.

В сряда Съединени американски щати оповестиха, че постановат наказания против венецуелския петролен и газов бранш, аргументирайки се с това, че държавното управление на президента Николас Мадуро продължава политиката си на репресии против опозицията преди президентските избори на 28 юли, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Министерството на финансите на Съединени американски щати дефинира 31 май като краен период за " споразумяване на висящите транзакции " с Венецуела и включи спогодба, която разрешава на фирмите, искащи да работят със страната, да аплайват за специфични лицензи, отбелязва Българска телеграфна агенция. 

Ще бъдат подписани към " 20 контракта за стратегически алианс с 20 нови вложители, всички интернационалните, които ще стартират да а добиват петрол и газ във Венецуела, нямаме потребност от колониални лицензи от грингосите ", съобщи Мадуро.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР