Венецуелският опозиционен лидер Хуан , който се завърна в страната

...
Венецуелският опозиционен лидер Хуан , който се завърна в страната
Коментари Харесай

Десетки хиляди приветстваха Хуан Гуайдо в центъра на Каракас

Венецуелският опозиционен водач Хуан, който се завърна в страната през днешния ден, бе приветстван довечера от десетки хиляди свои последователи в центъра на Каракас, предодоха Франс прес и ТАСС.

По-рано денем, който бе приет за легален краткотраен президент на Венецуела от петдесетина страни, бе посрещнат на летището на столицата от посланиците на няколко европейски и латиноамерикански страни.
Хуан Гуйдо е на обиколка в Латинска Америка Лидерът на опозицията във Венецуела е заплашен от арест при завръщането си, защото официално е минал границата нелегално
По оценки на сътрудник на ТАСС над 50 000 души са се събрали за митинга в поддръжка на венецуелския опозиционен водач в Каракас. Обстановката в региона към този момент е спокойна.

Снимка: EPA

излезе скрито от Венецуела преди десетина дни, напомня Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.
Въпреки опасността от затвор: Гуайдо даде обещание да се завърне във Венецуела скоро Действащият държавен глава на страната Николас Мадуро заплаши, че Гуайдо ще бъде упрекнат при завръщането си, че е нарушил възбраната за пътешестване
Според източник на ТАСС той е съумял да се върне в страната през летището на Каракас с помощта на съпровождащите го задгранични посланици.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР