Венецуелец без документи, живеещ в Атина, Джорджия — който е

...
Венецуелец без документи, живеещ в Атина, Джорджия — който е
Коментари Харесай

Брат на заподозрян в убийство на UGA, обвинен в измама със зелена карта

Венецуелец без документи, живеещ в Атина, Джорджия — който е брат на обвинен, упрекнат в ликвидиране в кампуса на университета в Джорджия —— беше упрекнат в петък вечерта в владение на лъжлива зелена карта, съгласно чиновници. в Средния окръг на Джорджия, се споделя в прессъобщение. Ибара може да получи до 10 години затвор, в случай че бъде приет за отговорен.

Ибара е брат на Хосе Ибара, 26, от Венецуела, който е изправен пред държавно обвиняване за злоумишлено ликвидиране, незаконно ликвидиране, утежняваща побой, утежняващо нахлуване, подправено отнемане от независимост, похищение, възпрепятстване на позвъняване на 911 и прикриване на гибелта на различен във връзка със гибелта на Лейкън Хоуп Райли, 22-годишна студентка по медицински сестри в университета в Аугуста, която полицията откри мъртва в четвъртък в кампуса.

Разследванията на вътрешната сигурност научиха за недокументираното наличие на Диего Ибара в Съединени американски щати в петък, когато чиновник на полицейското ръководство на окръг Атина...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР