Венецуела ще увеличи броя на полетите до Москва на своята

...
Венецуела ще увеличи броя на полетите до Москва на своята
Коментари Харесай

Противно на логиката: Южна Америка увеличава полетите до Русия

Венецуела ще усили броя на полетите до Москва на своята национална самолетна компания в миг, когато доста страни затварят въздушното си пространство за съветски самолети поради нашествието в Украйна, съобщи „ Франс прес”.

Южноамериканците са подготвени да продължат да посрещат съветски туристи, съобщи в Туитър министърът на туризма Али Падрон след телеконференция с ръководителката на Руската федерална организация по туризма Зарина Догузова.

Двете страни са се споразумели да подсигуряват продължаването на курсовете сред Русия и Венецуела посредством венецуелската национална самолетна компания “Конвиаса” (Conviasa), прецизира министърът.

Руският туризъм там мощно се разрасна през май 2021 година, когато двете съюзни страни откриха директна въздушна линия сред Москва и Каракас, а 3 месеца по-късно и друга линия до остров Маргарита.

От началото на войната в Украйна преди 9 дни Западът наложи на Русия голям брой наказания, в това число затваряне на въздушни пространства на разнообразни страни за всички съветски самолети.

Москва е основен съдружник на Венецуела още от времето на починалия президент Уго Чавес (1999-2013 година).

Близките връзки продължиха и с Николас Мадуро, който с помощта на тях съумя да заобиколи глобите на Съединени американски щати и други западни сили против неговото държавно управление.

Николас Мадуро изрази поддръжката си за своя съветски сътрудник Владимир Путин и дефинира глобите против Москва като “престъпление” и “лудост”, само че прикани за продължение на мирните договаряния с Украйна.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР