Венецуела обещава да отвърне на САЩ в случай на военна

...
Венецуела обещава да отвърне на САЩ в случай на военна
Коментари Харесай

Венецуела готова да отвърне при военна намеса на САЩ

Венецуела дава обещание да отвърне на Съединени американски щати при положение на военна интервенция, оповестяват локални медии, цитирайки министъра на външните работи на латиноамериканската страна Хорхе Ареаса, написа News.bg.

``
реклама

Думите му са във връзка изявлението на опозиционния водач Хуан Гуайдо, който удостовери, че обмисля опцията за интернационална интервенция и би приветствал военна помощ от Съединени американски щати.

Днес външният министър уточни, че Каракас избира политическата рецесия във Венецуела да бъде позволена по изкусен път. Той обаче акцентира, че държавното управление на Мадуро е готово за всевъзможни сюжети, в това число да отвърне на Съединените щати, в случай че те подхващат военни дейности против страната.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР