Венецуела е домакин на състезанията по снайперистки стрелби, които са

...
Венецуела е домакин на състезанията по снайперистки стрелби, които са
Коментари Харесай

Венецуела е домакин на състезанията по снайперистки стрелби, които са част от международни военни игри за 2022 г.

Венецуела е хазаин на надпреварите по снайперистки стрелби, които са част от интернационалните военни игри за 2022 година - конкуренция, проведена от 2015 година от Русия и в която вземат участие страни като Китай, Иран, Куба или Мианма, съобщи Агенция Франс Прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Церемонията по разкриване на надпреварите по снайперистки стрелби беше тържествена и предавана по държавната телевизия. Тя  включваше речи, песни и танци. Церемонията се състоя във военната база " Форт Терапайма в град Баркисимето, в северозападната част на Венецуела.

За първи път страната е хазаин на сходни надпревари от игрите, които се организират годишно и в които вземат участие 30 страни, измежду които и Абхазия, приета за самостоятелна от шепа страни.

Венецуела, която е обект на наказания от страна на Вашингтон, който не признава преизбирането на президента Николас Мадуро, от няколко години се сближи с Китай и Иран.

" Целта на тези игри е по-скоро да  обединим културите и народите повече в сравнение с да демонстрираме военните си качества ", съобщи венецуелският министър на защитата, военачалник Владимир Падриньо Лопес.

Венецуела също така е изпратила 200 военни в Русия за други надпревари от интернационалните военни игри.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР