Венета Райкова умее да хвърля бомби за себе си, особено

...
Венета Райкова умее да хвърля бомби за себе си, особено
Коментари Харесай

Венета Райкова призна с кого прави секс

Венета Райкова умее да хвърля бомби за себе си, изключително когато става въпрос за персоналния ѝ живот. Тв водещата, която към този момент по-често писателства, в сравнение с води пред тв камера, неотдавна зашемети ефира със секс историите си.

Оказва се, че след развода си с Тихомир, от който е и синът ѝ Патрик, Венета се е отдала на невероятни секс подвизи и неподозирана независимост в персоналния си живот. И точно от тях черпи ентусиазъм и сила да твори, написа show.blitz.bg.

Райкова, която неотдавна показа осмата си книга " Куклите ", съобщи пред водещия на " Преди обед " Сашо Кадиев, че сега ситуацията ѝ е " Секс, книги, секс, книги ". Блондинката отхвърли слуховете, че има връзка с млад мъж, само че и добави, че към този момент от дълго време не търси съществени взаимоотношения с представител на противоположния пол.

Разбиранията си за живота Венета трансформирала фрапантно, когато трансферирала 40-те. " Откакто станах на 40 година, взех решение, че би трябвало да пребивавам като за последно. Животът е толкоз къс, че не трябва да се губи време за нищо. Като искаш да правиш секс, правиш. Като харесаш някой мъж, казваш му го ", показа пред феновете някогашната тв водеща, която шокира в допълнение и с признанието, че в никакъв случай не е вярвала в любовта. За нея това възприятие е книжовен род, с цел да " може да си продаваме книгите ". " Няма обич. Всичко е секс ", безапелационна е Венета.

" Приключих с влюбването... След развода с Тихомир, не съм имала връзка, нямам връзка и не желая да имам връзка. Имам си красиви вдъхновители ", откровена бе Венета, която бе откровена и за това по какъв начин поддържа формата си. Отговорът ѝ е: " Поддържам фигура със секс и " пътеката " у дома.. Иначе хапвам всичко, не вардя диети, само че не пия алкохол, не пуша цигари. 40 минути на пътеката всеки ден ". А на въпрос какъв брой постоянно прави секс, русокоската отвърна по този начин: " Е, зависи от вдъхновителите. Защото и те пък вървят на тренировки ".

A post shared by (@veneta_raikova) on Oct 28, 2020 at 8:24am PDT

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР