Венета Райкова се вбеси от слуховете по свой адрес, че

...
Венета Райкова се вбеси от слуховете по свой адрес, че
Коментари Харесай

Венета Pайкова проговори за богатия си любовник

 Венета Райкова се вбеси от слуховете по собствен адрес, че има богат турски ухажор. Водещата призна, че е платила доста за хотела, само че пък парите си били нейни. Тя разкри, че е възмутена, тъй като непрестанно я свързвали с разнообразни мъже.

Ето какво написа Венета Райкова на профила си във Facebook:

" За да пресека през цялото време лъжите, че богат турчин ме е довел в Анталия, дано уточня, че да си изпия с кеф турското кафенце! Нямам турски ухажор, в хотела съм с детето си...

Да, хотела е безценен, цените за седмица за майка с дете стартират от 5 хил лева, само че почивката, както и всичко друго си заплащам сама... Сумата за престоя ми тук съм платила преди две седмици от персоналната ми банкова сметка, може да послужи където би трябвало, в случай че продължат с лъжите.

А и в Анталия почивам за 6 път, все в сходни хотели! Има дами, които сами пускат клюки за себе си с богати любовници, само че не ме смесвайте с тях, апелирам. А красиви турски господа съм виждала единствено в турските сериали.

Много ненавиждам да ме замесват в неистини и интриги!! Откакто съм се развела за година и половина с един мъж не са ме видели в София, та измислиха в този момент в Анталия съм се била скрила с богат турчин?! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР