Венета Райкова със сигурност прелива от гордост заради това, което

...
Венета Райкова със сигурност прелива от гордост заради това, което
Коментари Харесай

Няма да повярвате какво направи синът на Венета Райкова

Венета Райкова сигурно прелива от горделивост поради това, което прави синът ѝ Патрик в последните години. Скорошният първи образователен ден не е единствения мотив за празнуване в фамилията.

11-годишният Патрик, който тази година ще бъде петокласник, напълно не се е отдал на нехайно детство и към този момент издава втората си авторска книга.

Още преди да стартира образованието си в прогимназия обаче той към този момент е подготвен с томчето си, издава самата Венета Райкова пред вестник " Телеграф ".

Книгата ще бъде продължение на дебюта на Патрик в писането. „ Джордж и вълшебните камъни “ излезе на пазара при започване на тази година. Новото томче пък носи името „ Дневникът на Джордж “. Предполага се, че то би трябвало да направи премиерата си тази зима.

Писането е унаследен гений на Патрик. Венета Райкова също е създател на книги, като за последните четири години написа 8 произведения. Последната ѝ, " Куклите ", е към този момент приключена, като до месец се чака и тя да се появи в книжарниците.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР