Венета Райкова само ще спечели от развода си. Водещата на

...
Венета Райкова само ще спечели от развода си. Водещата на
Коментари Харесай

Делба! Венета Райкова ще съсипе Тишо, след развода ще му вземе...

Венета Райкова единствено ще завоюва от развода си. Водещата на „ Папараци ”, която подаде документи да се раздели публично с мъжа си Тихомир още при започване на годината, ще задържи жилището, в който фамилията живя през последните близо 7 години и всички скъпи придобивки в него, написа " Уикенд ".

В същото време някогашният брат ще би трябвало да живее на квартира , до момента в който с жена му не успят публично да документират свободата си.
Жилището, което някогашните съпрузи населяват от съвсем началото на взаимния си живот, се намира в затворен комплекс. Пазарната му цена е към 100 000 евро , само че това, което в действителност е скъпо в него и подвига цената му, са спомагателните придобивки. Преди време Райкова се опита да продаде жилището и тогава на ярко излязоха десетките улеснения, с които се е обзавела за всички години живот под един покрив с Тишо.
На няколко фотоси, пуснати в организацията за парцели, си личеше, че фамилията избира обилното и марково обзавеждане на стаите. Сред скъпотиите, за които Венета и Тишо са харчили съществено, са вана с джакузи за съвсем 20 бона, полилеи за по 1500 лв., дивани и кресла от италианска дизайнерска къща и какви ли не първокласни и екстравагантни интериорни решения . За покупката им водещата разпореди на някогашния си към този момент брачен партньор да събере средствата. Това била и неговата инвестиция в общото им жилище, което другояче се водело напълно на нейно име. Така при раздялата им Райкова не губела нищо в подялбата на собствеността им. Дори напълно ясно печелела всички невъзможни за пренасяне движимости на Тишо.
Няма по какъв начин да се откачат полилеи, да се вадят вани и други вградени улеснения, за това Тишо й ги остави без никакви разправии. От своя страна Венета няма да желае да разделят нищо, което двамата са придобили по време на брака си. Тя не счита да го крънка за пари, а единствено да получава почтена прехрана за сина им ”, обясняват обстановката осведомени с ситуацията.
Брадърът обаче надалеч не счита да се мине при развода и да даде на някогашната си повече, в сравнение с тя заслужава. За това и макар че не се радвал изключително на концепцията да живее чартърен, не се и замислял да купува нов апартамент, в който да се настани. Щял да изчака, до момента в който не получи свободата си. Чак по-късно към този момент обмислял да изтегли заем и да вложи останалите си средства за собствен ергенски дом. Така няма заплаха парцела да отиде при Венета съгласно съдийското решение при развода им.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР