Венета Райкова не се е отказала от телевизията. Блондинката, която

...
Венета Райкова не се е отказала от телевизията. Блондинката, която
Коментари Харесай

Венета Райкова отсече: Знам си цената, няма да работя без пари!

Венета Райкова не се е отказала от малкия екран. Блондинката, която е измежду най-знаковите лица в родния ефир, чудесно знае цената си и отсича, че няма да работи без пари. Иначе била затрупана с оферти за разнообразни излъчвания, само че заплащането не било по усета й.

„ Просто сега няма положително финансово състояние. Имам оферти от продуценти, които споделят: „ Ами влез ми в ситуацията. Сега е рецесия. Съгласи се за по-малко пари. ”  Падни си от хонорара, това, за което преди си работила... Аз не считам, че би трябвало да го направя, тъй като в края на месеца, когато дойдат моите сметки, нали аз не споделям на „ Топлофикация ”: „ Криза е, влез ми в ситуацията, тъй като аз съм влезнала в на някой различен ситуацията ”. Изчаквам моментът да пристигна, да бъде оценен уместно труда на множеството хора. Да, в действителност мъчно е на всички нас, само че би трябвало да имаме достолепие и да чакаме труда ни да бъде уместно обезщетен ”, показа Венета Райкова преди дни в „ Шоуто на Николаос Цитиридис ”. Бившата тв водеща на предаванията „ Горещо ” и „ Папараци ”, която сега е писателка, акцентира, че не е належащо непременно да е на екран и да прави взаимни отстъпки с това, което се желае сега от нея, писа Уикенд.

Венета отказвала цяла година да гостува на Николаос Цитиридис. Ето, че малко преди да чества 47-мия си рожден ден, който е на 2 май, Венета склони да се появи дружно със сина си в шоуто. На 2 май пък Райкова ще гостува на Жоро Любенов в предаването му в ефира на Българска национална телевизия. И на него отказвала, дори няколко години, тъй като все си мислела, че няма какво забавно да му опиша. „ Но в този момент има мотив. Тази година се навършват 30 година откогато направих първия си репортаж в Българска национална телевизия, тематиката беше „ За и срещу църковните бракове ”, беше Коледа. А в този момент на Великден, на рождения ми ден, ще поговорим какво се случи в живота ми за тези 30 години - за вярата, за чудесата и за чудотворните места! ”, показа Венета.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР