Венета Райкова най-накрая проби в бТВ. Русата тв водеща, която

...
Венета Райкова най-накрая проби в бТВ. Русата тв водеща, която
Коментари Харесай

Зрее свада! Венета Райкова отива в bTV, закани се на Николета

Венета Райкова най-сетне проби в бТВ. Русата тв водеща, която дълги години правеше „ горещи “ изявленията в Нова тв, само че преди три лета напусна ефира, се завръща с гръм и тропот, освен това в конкурентната медия. Засега обаче не е ясно под каква тъкмо форма. Твърди се, че русокоската влиза със специфична роля в мегапродукцията „ Фермата “, която започва през септември, оповестява " ШОУ ".
По неофициална информация Венета скъса с Нова тв преди три години поради конкуренцията на плеймейтката Николета Лозанова, която по това време водеше „ Поверително от NL “ по ТВ7 на гърба на „ Горещо “. Тогава Райкова беснееше, че футболната брачна половинка й влиза в жанра и това основава разтърсвания във високия рейтинг, на който Венета беше привикнала.

Впоследствие Николета се трансферира в бТВ, а Венета се изпокара с продуцентите си и се отдаде на креативно писане. Тя издаде цели четири книги, които незабавно се трансфораха в бестселъри, а в този момент е почнала и пета.



Междувременно русата устатница стартира да води предаване в кабелната телевизия БИТ, само че там пък на управителния престол се възцари някогашният й сътрудник от Нова Сашо Диков, който към момента е в много топли връзки с продуцентите от „ Телеман “, с които Венета е в обтегнати връзки.

Сега Райкова с нова мощ ще влезе още веднъж в националния ефир. Възможно е и да хване за косата на омразната си Николета и да сътвори панаир още в самото начало. Венета още преди време се зарече, че Лозанова ще си заплати, задето си е въобразила, че може да стъпи и на дребния й пръст като водеща.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР